Verlichting

In kleine ruimtes (zoals toilet, berging, gang) wordt de verlichting automatisch geregeld met bewegingsmelders. In andere kamers kiezen we voor design schakelmateriaal.

LED & RGB

In kleine ruimtes (zoals toilet, berging, gang) wordt de verlichting automatisch geregeld met bewegingsmelders. In andere kamers kiezen we voor design schakelmateriaal.

verbruik meten

Met behulp van slimme meting, kunnen we per ruimte het verbruik van water, gas en elektriciteit meten.

Camerabewaking

Door camera’s in het systeem te integreren, die ook dienst kunnen doen als videofoon, hou je vanop afstand een oogje in het zeil. Waar je ook bent.

Alarm

Proberen inbrekers toch hun slag te slaan, dan ben je ze dankzij de integratie van een alarmsysteem hopelijk alsnog te slim af. In dat geval kan je automatisch de hulpdiensten laten verwittigen en eventueel een noodscenario in werking laten treden: flikkerende lichten, de radio die loeihard aanspringt …

Weerstation

Met KNX is het mogelijk om zonwering en jalouziën te sturen via een weerstation met ingebouwde GPS. Dit weerstation volgt de zon (horizontaal en vertikaal) en kan de zonweringen van de verschillende gevels aansturen.

Zonwering

Zonwering houdt tijdens de warme zomermaanden de zon buiten en beschermt je woning zo tegen oververhitting. In de winter fungeren rolluiken dan weer als een extra isolatiebuffer. Maar ook tijdens de koudere maanden heeft zonwering zijn nut als de lage zon voor verblinding zorgt.

Audio

DB Electrics is een vaste partner van Sonos, een Smart Speaker-systeem waarmee muziek in alle kamers kan bediend worden. Met een eenvoudige app beslist de luisteraar zelf waar en wat er juist wordt afgespeeld.

Video

Home cinemas, game rooms, muziekkamers, ook tijdens uw ultieme ontspanning kunt u genieten van luxe en gebruiksvriendelijkheid. Met tv-liften, projectieschermen en beamers ziet u de wereld door andere ogen.

Projectverloop

Met de klant worden de huidige en toekomstige behoeften in kaart gebracht.
Wij werken een voorstel op maat uit.
Met de klant wordt het project, budget, design en de mogelijkheden besproken.
Er worden afspraken gemaakt met andere leveranciers voor b.v. de verwarming, ventilatie, schrijnwerkerij, etc.
De bekabeling wordt geïnstalleerd.
De hardware wordt geïnstalleerd.
Alles wordt geprogrammeerd en grondig getest.
De apparatuur wordt in gebruik genomen door de klant.
Eventuele opleiding voor de gebruikers wordt verzorgd en het as-built dossier wordt overlopen.
Na 3 maanden wordt het project met de klant geëvalueerd en indien nodig worden er aanpassingen doorgevoerd.