Vanuit een grote interesse in techniek en elektronica is db-Electrics in 2011 gestart onder leiding van Filip De Beuckelaer-Dournez. Hun grootste uitdaging zijn totaalprojecten op maat, waarbij er zoveel mogelijk systemen – bestaande of nieuwe – met elkaar worden verbonden om een maximaal resultaat voor de klant te bewerkstelligen. Zich kunnen verplaatsen in de situatie van de klant en het hebben van een oog voor detail, spelen daarbij een belangrijke rol. Totaalprojecten kunnen uitgevoerd worden in samenwerking met betrouwbare partners van de klant zelf of met gekende onderaannemers van db-Electrics.

Persoonlijke aanpak is één van de kenmerken dat db-Electrics typeert. Zij beschikken zowel over theoretische kennis, vanuit de opleiding industrieel ingenieur, als over praktische kennis, vanuit hun ervaring in de technologische sector. Hierdoor kunnen zij projecten zowel bedenken als zelf uitvoeren. Dit biedt de mogelijkheid om gelijk vanaf het begin een duidelijk beeld te scheppen van wat haalbaar is en wat niet en weet u direct waar u aan toe bent. Projecten kunnen vanaf het begin zeer goed ingeschat worden, wat resulteert in stiptheid en correctheid. Gedurende het gehele project heeft de klant steeds contact met dezelfde persoon, wat een vlotte samenwerking mogelijk maakt. Deze samenwerking is dan ook gebaseerd op vertrouwen en discretie. Tevens de service na plaatsing mag niet worden onderschat. Voor al uw vragen kunt u steeds bij db-Electrics terecht en zullen zij u zeer spoedig te woord staan.

In een dynamische sector is het van groot belang om up-to-date te blijven van de nieuwste evoluties. Via verschillende opleidingen en beurzen volgt db-Electrics de technologische wereld op de voet en houden ze hun kennis op een hoog niveau, waardoor ze u altijd van de beste service kunnen voorzien. Voor elke opdracht, klein of groot, bestaat er tenslotte een oplossing!

Certificaten

Menu
Right Menu Icon